Nice An’ Loose is een popkoor. Met muzikale ondersteuning. Voor het seizoen 2019 beschikt het koor over twee pianisten, die elkaar onderling afwisselen

Laurens Medemblik (1996): is sinds jongs af aan altijd al bezig geweest met muziek. Op 11 jarige leeftijd begon hij met drummen, 4 jaar later stapte hij over op de piano. Sinds dat moment is de passie voor muziek echt gaan groeien. Dit is zo groot geworden dat er in 2015 een poging werd gedaan om binnen te komen op het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Dit lukte, waarna hij 3 jaar lang pianoles kreeg van nederlands’ meest gewaardeerde pianisten waaronder: Jasper Soffers, Jasper van’t Hof, Mike del Ferro, en nog vele anderen. In zijn 3e jaar van het conservatorium heeft Laurens besloten te stoppen met de opleiding. Hoewel hij geen officieel papiertje heeft voor zijn vergaarde muzikale kennis, blijft hij deze inzetten op verschillende manieren. Laurens speelt in verscheidene bands en is bij 3 koren in de omgeving noord-nederland vaste pianist.

Hannah Tomasini (1992): studeert klassiek piano aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Op haar derde begon ze met het volgen van viool- en pianolessen. Ze kreeg pianoles van Grietje Meter, Wouter de Koning, Paul Komen en Nata Tsvereli. Hannah speelde in het kader van haar studie meermaals op het Sounds of Music Festival en met het Hanze Symphony Orchestra. Daarnaast volgde ze masterclasses van onder andere Igor Roma, Eelko Moolenaar, Ralph van Raat en Mayke Nas. Hannah heeft naast een lespraktijk verschillende vaste koren waar zij pianobegeleiding verzorgt. Ze is regelmatig werkzaam als correpetitor, onder andere bij workshops van het NNO.