Nice An’ Loose is een popkoor. Met muzikale ondersteuning. Voor het seizoen 2019 beschikt het koor over twee pianisten, die elkaar onderling afwisselen

Laurens Medemblik (1996): is sinds jongs af aan altijd al bezig geweest met muziek. Op 11 jarige leeftijd begon hij met drummen, 4 jaar later stapte hij over op de piano. Sinds dat moment is de passie voor muziek echt gaan groeien. Dit is zo groot geworden dat er in 2015 een poging werd gedaan om binnen te komen op het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Dit lukte, waarna hij 3 jaar lang pianoles kreeg van nederlands’ meest gewaardeerde pianisten waaronder: Jasper Soffers, Jasper van’t Hof, Mike del Ferro, en nog vele anderen. In zijn 3e jaar van het conservatorium heeft Laurens besloten te stoppen met de opleiding. Hoewel hij geen officieel papiertje heeft voor zijn vergaarde muzikale kennis, blijft hij deze inzetten op verschillende manieren. Laurens speelt in verscheidene bands en is bij 3 koren in de omgeving noord-nederland vaste pianist.

Damiano Marasciuolo (19..): Damiano Marasciuolo is an Italian pianist that is finishing his Master study in the Netherlands. He studies classical piano but also jazz music. He is also interested in composing and he always performes some of his compositions in every concert.