NiceAn’Loose is een popkoor. Met muzikale ondersteuning. Voor het seizoen 2019 beschikt het koor over twee pianisten, die elkaar onderling afwisselen

Laurens Medemblik (1998): derdejaars student aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar hij als hoofdvak Jazzpiano studeert. Naast zijn studie speelt hij in een aantal bands en heeft hij bij veel koren de pianobegeleiding gedaan. Gedurende 2019 is NiceAn’Loose het enige koor waar hij nog pianist is.

Hannah Tomasini (1992): studeert klassiek piano aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Op haar derde begon ze met het volgen van viool- en pianolessen. Ze kreeg pianoles van Grietje Meter, Wouter de Koning, Paul Komen en Nata Tsvereli. Hannah speelde in het kader van haar studie meermaals op het Sounds of Music Festival en met het Hanze Symphony Orchestra. Daarnaast volgde ze masterclasses van onder andere Igor Roma, Eelko Moolenaar, Ralph van Raat en Mayke Nas. Hannah heeft naast een lespraktijk verschillende vaste koren waar zij pianobegeleiding verzorgt. Ze is regelmatig werkzaam als correpetitor, onder andere bij workshops van het NNO.