In een gezellig volle zaal in het Dorpshuis in Gasteren, gaf Nice ‘n Loose op 3 juni een optreden samen met Drenthina, het harmonieorkest uit Annen. Onze voorzitter Lia verwelkomde de toeschouwers , waaronder natuurlijk een aantal van onze trouwe fans.

Drenthina opende de avond, onder leiding van hun enthousiaste dirigent Pieter. Ze speelden gevarieerde muziek, waaronder een medley van Deep Purple en de Highlands Rapsody. We waanden ons allen in het prachtige Schotland!

Na een vlotte wissel waren wij aan de beurt, onder de bezielende leiding van Hans en begeleid door Laurens , virtuoos op de piano. We zongen onder andere ‘We are growing’ en ‘Iedereen is van de wereld’.

Na de pauze, waarin we konden genieten van de zon en een drankje om de kelen te smeren, werd het programma vervolgd.

Drenthina ging verder verder met ‘Hedwigs theme’ uit Harry Potter, waarin een hoofdrol was weggelegd voor hun jongste lid op de Xylofoon. Er volgde een medley uit de sixties, waarin publiek en koor luidkeels meezong.

Wij vervolgden het programma met een Rock medley, uitgedost met leren jassen en zonnebrillen. Daarna volgde ‘Easy on me’ en ‘Don’t stop me now’.

Stoppen deden we ook niet, samen met Drenthina zetten we ‘Always look on the bright side’ in, met als solist Hans. Het publiek zong uit volle borst mee.

Al met al een zeer geslaagde avond met een enthousiast en lovend publiek. Een combinatie die zeker voor herhaling vatbaar is!