Op zaterdag 19 januari 2019 vond het door NiceAn’Loose verzorgde Nieuwjaarsconcert plaats in de Anlooër Magnuskerk. Ongeveer 55 bezoekers vulden de kerkbanken. Na een korte introductie en aankondiging van het programma zong het NiceAn’Loose Happy TogetherThe Family TreeBrabantSiyahamba en It’s Raining Man. Na deze vocale voorstelling volgde een instrumenteel gedeelte: Sax-O-Lot.

Sax-O-lot bestaat uit 13 saxofonisten, van bas tot sopraan. Sax-O-Lot dankt haar ontstaan aan een verjaardagscadeau aan een van de huidige leden van het ensemble. Het ensemble staat onder leiding van Gerard Gerrits. Het orkest speelt een breed genre: klezmer, pop, klassiek. In een half uur passeerden onder meer stukken van Grieg en Bach, voorafgegaan door een korte uitleg. Het publiek genoot in de pauze van wijn, koffie en Glühwein.

Na de pauze opende CYNN het tweede gedeelte van de avond. CYNN is singer-songwriter. Haar muziek: spacey, instrumentaal, stemkunst. Het heeft iets weg van Lauri Anderson (een Amerikaanse performing-artist) en met de kracht van Led Zeppelin.

De avond duurde langer dan gepland en dus kortte NiceAn’Loose haar avond in: WhyTell me WhyHalleluja en Doe Maarmet als toegift wederom WhyTell me Why.