Je hoeft geen Adele of Queen te zijn om te zingen in ons koor. Noten lezen of een stemtest vooraf is niet nodig. Dit maakt ons koor laagdrempelig en toegankelijk voor bijna iedereen.

“Niemand hoort het als ik vals zing, daarom zing ik in een koor…”

Ons repertoire is net als de leden van ons koor heel divers. Denk hierbij aan liedjes uit de oude doos (Why tell me why van Anita Meijer) en recentere nummers (Het regent zonnestralen van Acda & De Munnik). Nederlandstalig (Brabant van Guus Meeuwis), Engelstalig (Calm after the storm van the Common Linnets) maar ook Zuid Afrikaans (Siyahamba). Kleine liedjes vol emotie (Family Tree van Venice), maar ook knallers waar het uiterste van stembanden wordt gevraagd (Don’t stop me now van Queen).

Al het bladmuziek is te downloaden via onze besloten ledenpagina. Na je aanmelding krijg je hier een inlogcode voor. Hier vind je overigens nog veel meer informatie over het koor.

De dirigent zorgt samen met de pianist ervoor dat de vier stemgroepen; Bas en Tenor voor de heren en Alt en Sopraan voor de dames, klinken als een geheel.

Droom je er van om te zingen in een koor en wil je dit met eigen oren horen en zien hoe het er tijdens een repetitie aan toe gaat?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij een repetitie. Als toeschouwer, maar ook meedoen behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met ons secretariaat door een mail te sturen naar secretaris@niceanloose.nl. We kunnen dan samen naar een geschikt moment kijken.

HELAAS DE AFMETINGEN VAN ONZE OEFENLOCATIE EN DE SNELLE GROEI VAN HET KOOR HEEFT ERVOOR GEZORGD DAT HET BESTUUR HEEFT BESLOTEN OM EEN LEDENSTOP IN TE VOEREN!

DE ENIGE MOGELIJKHEID OM BIJ ONS KOOR TE KOMEN IS OP DIT MOMENT JE GEGEVENS DOOR TE GEVEN AAN secretaris@niceanloose.nl DAN KOM JE OP EEN WACHTLIJST.

SCHROOM NIET WANT DE ERVARING LEERT DAT ONS LEDENBESTAND FLUCTUEERT. BASSEN EN TENOREN HEBBEN EEN LICHTE VOORKEUR OP DIT MOMENT!

Overige informatie:

Repetitieavond:           woensdagavond

Tijdstip:                        20.00-22.00 uur

Kosten:                         €25,- per maand

Catering:                       Voor aanvang is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de pauze drinken we gezellig een glaasje. Hier wordt voor gezorgd door het koor.

Corvee:                         Zingen in een koor doe je samen, zo ook het op- en afbouwen alsmede het verzorgen van de catering. Hier wordt een rooster voor gemaakt.

Optredens:                   3 à 4 optredens per jaar

Vakanties:                    In de schoolvakantie (basisschool noord) wordt er, tenzij anders afgesproken, niet gezongen.