Bij Nice An’ Loose kan iedereen meedoen. U hoeft geen noten te kunnen lezen en ook geen stemtest af te leggen. We repeteren wekelijks in het Dorpshuis van Anloo, van 20:00 uur tot 22:00 uur. De oefenruimte is open vanaf 19:30 uur, we beginnen met een gezellig halfuurtje onder genot van koffie en thee. We oefenen van 20:00 uur tot 21:00 uur, gevolgd door een kwartiertje pauze. Om 22:00 uur sluiten we af (en ruimen met elkaar de afwas en podiumblokken op).

Thuis of onderweg kunt u ook oefenen: u kunt alle muziek als mp3-bestand via deze website beluisteren. Alle teksten en bladmuziek zijn vanaf onze website te downloaden om vervolgens zelf af te drukken.

Als het u wat lijkt om bij Nice An’ Loose aan te sluiten, kunt u zich aanmelden als belangstellende. Dat kan het gemakkelijkst door een mail te sturen naar de secretaris (Jantien Fokkens): secretaris@niceanloose.nl.

U kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend een keertje komen kijken en meezingen. Uiteraard is het dan wel zo prettig dat u dat overlegt met onze secretaris.

De contributie bedraagt €12,- per maand plus €10,- per maand als vaste bijdrage voor de koffie of thee vooraf en een consumptie in de pauze. Betaling is maandelijks, bijvoorbeeld door een automatische betaling in de eerste week van de maand (IBAN  NL60RABO0156425734 t.n.v. Popkoor Anloo).

Beëindiging kan maandelijks door dit te melden aan de secretaris; het betalende lidmaatschap loopt door tot en met de daarop volgende maand.