Klik HIER om het affiche te downloaden: Korenavond-02Maart2019

Op zaterdag 2 maart 2019 verzorgen het smartlappenkoor De Laatste Snik uit Zuidlaren en popkoor Nice An’ Loose uit Anloo een avondvullend programma in De Gasterije. De avond begint om 20:00 uur. De entreeprijs bedraagt €5,00 en dat is inclusief een kop koffie/thee. U mag meezingen … dat verhoogt de feestvreugde. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

In de pauze vindt er een verloting plaats.

De Laatste Snik is in 1997 opgericht door twee medewerkers van De Enk in Zuidlaren. Het is een uit mannen en vrouwen bestaand koor, aanvankelijk in meerderheid allemaal medewerkers van de toenmalige Stichting GGz Groningen; later aangevuld met steeds meer buitenstaanders. Op het repertoire staan o.m. “Ik krijg een heel apart gevoel van binnen“, “Paradiso” en “Leef“.

Nice An’ Loose verwijst naar “Nice And Loose” (leuk en losjes, maak je niet druk)en naar Anloo. Het koor is in 2014 opgericht. De uit 40 personen bestaande bezetting komt uit onder meer Annen, Anloo en … 7 personen uit Gasteren (Angeniet, Arnold, Betty, Gea, Gerte, John en Wout). Het repertoire bestaat o.m. uit “Hallelujah“, “The Family Tree” en “Brabant“.